BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 23 September 2012

ღ Tуρє σƒ вσу ღ

Assalamualaikum...... sihat ~ ?? Huhukkk !
Ha'aaa cummm !!! *bersin lagi*
Adoii :(

Ha'a tentang tajuk hari nie...... *malu nak cerita*
Ayna suka lelaki yg mempunyai sifat yg baikk taw tak .... huhu

Calon- Calon

1) Hariz
2) Maximillian
3) Hafiz
4) Asyraf Mubarak *Cousin bha*

Ha'a !!! Alahai ~~

Mereka nie baik taww :))
Tapi Hariz nie macam pemalu siket hahaha
Yg mereka berdua tu tak

Sifat mereka sebenarnya :

Maxi → Cute but Nakal huhu...
Hafiz → Sangat Nakal hahaha.. *tak lar sangat sengaje*
Hariz → Cute, Hensem but a shy boy
Asyraf →  Alim, Cute, Hensem ....

Hahaha !!! tapi aku xde pon hati kat diorg nie tapi sorg ade salah satu dari situ ....
Secret .... :))
*Malu.....muka merah doe*
Huhu.... sampai disini jer larr k :)

                            
                                                                                                          Ayna 

ღ Aρσℓσԍιѕє ღ

Assalamualaikum, huhuk...
Maaf lar sebab dah berape hari dah ayna x update maaf  >.<

Ayna nak minta maaf banyak2 yer... :(
Ayna sakit sekarang nie :O
Demam, sakit tekak larr ishh menyakitkan :F
Susah taw dkt sekolah tadi ayna ade program untuk habis UPSR
Adoii yaiii :'(

Asyik bersin jerr .... hacummm !!
Haiyaaaa susah nyerrr .....
Kalau boleh ayna nak sihat mcm dulu :)
Sihat, Cergas dan Otak pon Cerdas kan ...
Ayna bercadang x nak sekolah.... tapi....
Cg Afendi ckp rugi kalo x dtg untuk menghadiri program tuu ~

Ayoooo ~~~ Macam mana ini !!! Nak sihat balekkk !!!
Aduhh !!!
Tolonglah bagi ayna sihat kembali mcm sedia kala :)
Aminnn.......

             
                                                                                                      Ayna

Wednesday, 19 September 2012

ღ Cєωαн ღ

Assalamualaikum, semua sihat ?
Huhu.... :)

Tadi kan waktu sekolah, ayna and semue tahun 6 semue dkt dewan utama SKA
Kami nk buat persembahan untuk Majlis Penutupan Hari Kemerdekaan .... :)
Kami menari dan menyanyi ..... hoho nak kene nyanyi 6 buah lagu taw :O
Lagu .......

1) Jalur Gemilang
2) Tanggal 31 Ogos
3) Anak Kampung
4) Tarian Malaysia
5) IM4U : 1 Malaysia For Youth
6) Janji Ditepati

Ha'a tengok banyak kann.... kami berlatih dari semalam sampai esok
Hari Jumaat dah Majlis tuu.... :O
Malu nyerr......

( Tengah hari tadi..... mase balek sekolah )

*Ayna & Nuryn sedang bercakap di bawah pokok*

Tiba- tiba......*Wan and the geng dtg*

Wan : Wei korg ade tak RM1.00
Ayna : Ade
Wan : Pinjam leh x ?
Ayna : Nah larr ishhh
Wan : Terima Kasih *sambil tersenyum kat aku*
Ayna : * dlm hati* asl ngan dia tu gila !!

Hahhaha

                                                                                          Ayna

           



Friday, 14 September 2012

ღ Hαρρу ღ

Assalamualaikum semua ... :DD
Sume baikk ?

Ayna seronok ari nie sebab lame dah ayna x buke blogger nie sebab UPSR larr
Akhirnyerr lepas jugak dari UPSR tu hahah :)))
Sekarang mak dan ayah dah suruh ayna buat aper yg ayna nak wahahaha xDD
Ayna berharap sangat yg ayna akan dpt 5A dlm UPSR nie :)
Sebab ayah ayna ckp UPSR nie cume sekali xde ulang2 lagi :O

Mak ayna ckp kan kalo ayna dpt 5A, ayna akan dpt aper yg ayna nak :))
Seronok nyerr tapi kan kalau larr dpt 5A :((
Macam-macam ayna nk tau tak wahahaha :)
Kan mak dan ayah gembira dan bangga kalo dpt 5A kan ?
So, ayna minta lar mcm2 hihi.....

Ayna mintak dkt mak ..... boleh kut tapi rasenyer boleh :)

1) Handphone (touch screen)
2) Basikal

Ayna mintak dkt ayah.... kalo boleh ...huhu

1) Nintendo ( WII )

Sampai di sini jerr larr
Salam dari Ayna :)

                                                                                             Ayna



Friday, 31 August 2012

ღ ѕnѕ∂ ღ




                                              Girls' Generation


A nine-piece girl group from South Korea, Girls' Generation -- also known as SNSD or So Nyeo Shi Dae -- was a SM Entertainment creation, to go along with that company's other dance-pop group, the all-boy Super Junior. Members Hyoyeon, Jessica, Seohyun, Sooyoung, Sunny, Taeyeon, Tiffany, Yoona, and Yuri had -- for the most part -- been a part of Korean pop media, appearing in commercials and ads before winning places in Girls' Generation and making their debut as such in the summer of 2007. Their first single, "Into the New World," was released in August of that year and was quickly followed with an album release, Girls' Generation, in November. The group finished out 2007 and saw in 2008 with a number of television appearances to promote the album and subsequent singles. With the release of the 2010 follow-up Oh!, Girls' Generation expanded their reach to Japan, and the group set its sights on the American market with 2011's The Boys. In 2012, Taeyeon, Tiffany, and Seohyun created the sub-unit Girls Generation TTS (aka TaeTiSeo), which released its debut single, "Twinkle," in April 2012. ~ Chris True, Rovi

                          
                                                                                                  Ayna

Thursday, 30 August 2012

ღ ♏у σℓ∂ ƒяιєn∂ѕ ღ

Assalamualaikum,
Sye akan cite kan mcm mane sye leh jadi best friends ngan geng lelaki huhu...

Macam nie sebenarnya,

Dulu, setiap masa rehat, Hariz & his geng start larr nk kacau sye ngan Nuryn .... gila diorg kut
Mereka ejek kami larr pastu kami naik angin lar
Kami kejar diorg larr .... :O
Kejar... Kejar..... sampai tangkap ...hihihi
Dapat pun !
Sume dpt huhu hebat tak kami banyak dorg laki tu ..
Lawan 2 pompuan jerr tapi pompuan menang huhu x malu...
Ahahahah :DD
So, that is the start of we be best friends *speaking lak pulak*
Setiap hari dorg wat camtu geramm aku ngan Nuryn .... =.="

Tapikan, best jugak hahaha :))
Nak taww tak setelah setiap hari kami wat camtu, ade jugak salah satu org dlm geng Hariz suke kat aku
Iaitu ialah Hariz !! ~ =.="
Macam x caye jerr ishh :P
Ishhhhhhh mcm x leh terima kenyataan jerr
Hariz tu pemalu siket huhu ... malu2 kucing
Bile jumpe aku malu lak :PP
Aku x perasan lak yg die shock kat aku huhu

Mula2 mcm nie,
Hariz ckp ngan Kelvin geng dia, yg Hariz suke kat aku
So, Hariz suroh kelvin ckp ngan Nuryn pastu ckp kat aku...
Pandai gakk buat strategi camtu hoho..
So, sesudah Nuryn sudah diberitahu, so Nuryn ckp ngan aku terus ..
Mule2, Nuryn ckp ngan aku camnie ' Aina, jgn marah okey kalo aku ckp sesuatu'
Pastu aku ckplah ' yer,x de aku marah '
Nuryn balas ' okey camnie, sebenarnyer Hariz suke kat kau'
Aku balas lak ' *tergelak* mustahil lah ! x mungkin :PP'
Nuryn balas ' betol lah aku ckp nie x caye sudah ckp ngan Kelvin'
Sekali Nuryn ckp ngan Kelvin betol lak =.="
Adoiiyaiii ~ camna nie :F

Pastu, aku harap aku nk lupakan tu
Sekali x dpt langsung sampai larr aku masok Tahun 6
Haishhh ape nak jadi larr =.="
Tapi masok jer tahun 5 and 6, persahabatan kami jadi mcm entah lar  :'(
Sedih taww kalo boleh nk jadi budak tahun 3 kembali cam dulu

Sampai di sini jerr lar :))

                                                                                             Ayna

ღ ♏у σℓ∂ вєѕт ƒяιєn∂ѕ ღ

Assalamualaikum, sihat sume?
Huhu.... :))

Dulu, mase sye tahun 3 banyak best friends sye
Tapikan, kebanyakannya lelaki ... hehe
Nie name my old best friends :D

1) Nuryn Syafiqah
2) Hariz & his geng

Huhu.... tu jer laarr xDD
Sebab sume kawan pompuan sye x nk kawan ngan sye ngan Nuryn..
X taw larr nape mungkin diorg dihasut oleh si Afifah yg gila tuu kot ... :O
Jahat taww dia rampas kawan :(
Sebab tu larr kawan baik saye kebanyakannya lelaki sorg jer pompuan...

Lepas ni sye akan cite kan mcm mane kami leh jadi best friends :))
Bubye assalamualaikum......